ОГЛЕДНИ ЧАС О ПОРТУГАЛУ

У среду 10.5.2023.г., одржан је огледни час чији су реализатори професори разредне наставе, а уједно и чланови Erasmus тима наше школе- Биљана Трифуновић, Данка Трипковић и Жељка Видић. Час је настао као резултат мобилности при Erasmus пројекту у ком су учествовале ове три учитељице, које су и на овај начин презентовале своја искуства ученицима другог и четвртог разреда, као и свим заинтересованим колегама.

Најбољи показатељи успешности часа су, наравно, била деца која су током овог двочаса била максимално ангажована и заинтересована за сваку од многобројних, изузетно добро и квалитетно осмишљених активности.

Сви смо имали прилику да обогатимо своја знања о Португалу на креативан и упечатљив начин. Одлично вођење часа од стране самих реализатора, као и њихова беспрекорна сарадња, показали су нам да је и комбиновање група ученика различитог узраста, добар пут у савладавању изазова који учење и стицање знања у данашње време носи.

Иако фотографије не могу на адекватан начин дочарати утисак и расположење које је код свих присутних владало данас, погледајте бар мали део у галерији испод: