ЗАЈЕДНИЧКИ РОДИТЕЉСКИ САСТАНАК РОДИТЕЉА УЧЕНИКА ОСМОГ РАЗРЕДА

Заједнички родитељски састанак родитеља ученика осмог разреда је одржан у петак,24. новембра 2023.г. са почетком у 18 часова.

Састанак је водила педагог Милица Војић, а осим ње састанку су, наравно уз бројне родитеље , присуствовале и одељенске старешине осмог разреда.

Тема родитељског састанка су биле предстојеће активности свих нас на пријављивању деце на завршном испиту, информације о пробном и завршном испиту, избору предмета који ће ученици полагати као трећи испит, о уписној политици ове школске године – школе, смерови, специјализовани смерови, а нарочито о припремама ученика у самој школи, затим о професионалној оријентацији ученика, посети средњим школама, као и о изради ТПИ тестова који се у нашој школи раде са свим ученицима ,као и о саветодавном раду са ученицима и родитељима након израде теста.

Наравно, било је речи и о активностима  везаним за ученике који наставу прате по прилагођеном или измењеном плану, мерама афирмативне акције ,као и о раду окружне здравствене комисије и могућности да се родитељи ученика који имају здравствене тегобе  обрате за савет и препоруку.

Овакви састанци су уобичајени у нашој школи и увек дају добре резултате , јер родитељи добију све потребне информације и на тај начин заједнички радимо, као партнери, све до уписа ученика у средњу школу.