ТРИБИНА

У среду, 26.4.2023.г, са почетком у 13,10 часова, у холу школе, је Еразмус тим наше школе представио извештај o реализацији првог школског пројекта у оквиру међународних пројеката представницима Ученичког парламента, Вршњачког тима и представницима свих одељења у школи.

Извештај су представиле: Александра Mилосављевић, координатор тима, и учесници студијског путовања у Италију – Јелена Петровић и у Португал – Биљана Трифуновић, Данка Трипковић, Марија Бељић, Жељка Видић, као и ученици VII-1, који су са наставницом биологије Александром Mилосављевић, у оквиру области рециклаже, са својим другарима из Турске и Португала, користећи помоћне програме које нам нуди Еразмус, радили занимљиве стрипове којим су истицали значај рециклаже у заштити наше планете. Цео пројекат је носио назив: Нашој планети треба наша помоћ.

Цео догађај су пратиле камере наших ученика- репортера, али и камере новинара дописништва РТС-a, па ћемо имати прилике да сви видимо како се озбиљно и одговорно ради у нашој школи и колико се уважава мишљење ученика у свим областима живота у школи.