НЕДЕЉА ЗДРАВЉА У ДРУГОМ ПОЛУГОДИШТУ

Током друге недеље марта реализована је Недеља здравља. Ово је недеља посвећена промоцији здравих стилова живота под називом „Здраво растимо!“ И ове године наша школа укључена је у регионални пројекат, а посебно интересовање показали су ученици 7-5 који су припремили и вршњачку едукацију.

По плану је у понедељак 11. марта игран турнир у кошарци. Ученици шестог разреда су уживали у игри без резултатског и такмичарског значаја. Било је много лепих потеза награђених аплаузима и много осмеха.
У уторак  12. марта су ученице 7-5: Анђела Ракић, Исидора Радовић, Дуња Бабовић, Лена Давидовић, Дуња Милановић и Милица Јовић биле у посети код ученика трећег разреда и приказале презентацију, играле се и едуковале млађе другаре који уче код њихових учитељица! Тема је била здрава исхрана.

У среду 13. марта је одржана одбојкашка утакмица између ученица 6-2 и 6-4.
У четвртак, 14. марта професорка информатике и рачунарства Ана Вучићевић одржала је трибину на тему здравог коришћење рачунара и превенције поремећаја седења и дугог коришћења екрана.

У петак, 15. марта постављена је ликовна изложба „Здраво растимо“, а наставница музичке културе Татјана Шећеров одржала је предавање на тему Музико терапије.
Вођењем пројекта координира наставница физичког и здравственог васпитања Весна Николић.