Биологија-општинско такмичење 2019

Резултате са општинског такмичења из биологије можете погледати овде

Андреа Крстић

123

Спортска биографија Андрее Крстић

         Андреа Крстић рођена је 14. 10. 2008.године у Ваљеву. Ућеница је одељења III-1 у нашој школи

- „Андра Савчић“.

       Андреа је у најранијем узрасту показала таленат за спорт. Са четири године je почела да тренира гимнастику, где се врло брзо истакла изузетном моториком и спретношћу. По савету тренера преусмерава се на карате, са пет година. За непуних седам месеци постаје званични Првак државе. Исти успех постиже и у наредној такмичарској сезони, када је злато засијало у две узрасне категорије. Велики труд и рад, несебична подршка тренера, породице и учитељице довели су до 59 медаља. Од тога су 52 златне. У фебруару месецу 2017.год. Андреа постаје званични такмичар у репрезентацији Србије. У мају месецу исте године, у Турској, у Истанбулу, на Балканском првенству, као репрезентативац Србије осваја бронзану медаљу и постаје званично трећа на Балкану. У репрезентацији истичу да се ради о несвакидашњем таленту. Који је успео да се у једној такмичарској сезони, на три велика међународна такмичења, сваки пут окити златном медаљом. И тако заблиста на постољу, ван граница наше земље.

     Задатак свих нас је да наставимо да јој пружамо подршку, јер она је понос своје породице, школе, града, а и земље.

Награда на конкурсу "Осмехни се здраво"

На литерарном конкурсу завода за јавно здравље и дома здравља ваљево "осмехни се здраво", а поводом недеље здравља уста и зуба  ученица 4/2 мања теофиловић  је за песму "завет зубима" освојила трећу награду! Мања је са својом  учитељицом Љиљаном Урошевићбила позвана на свечаност, на којој јој је награда и уручена. Ево неколико фотографија да сви видимо како је било:

1234

„ТАЛЕНТИˮ – ОКРУЖНО 2017.

Регионална смотра научно-истраживачких радова талената 2017. у организацији Регионалног центра за таленте – Лозница одржана је 7.5.2017. године у ОШ „Анта Богићевићˮ. Наши ученици су били одлични, такмичили су се из различитих области (предмета) и чак њих 14 ће нас представљати на Републичкој смотри талената у Београду 3. и 4. јуна.

123

Додатне информације